dissabte, 15 de juny de 2013

Tintura d'alls i vi de somnis...

Avui he preparat la tintura d'alls i el vi contra l' insomni.


Tintura d' alls:

Es  prepara amb 200 grams d'alls tallats a trocets i un litre d'esperit de vi. Es posa tot en una ampolla durant nou dies, remenant una mica cada dia, es cola i es guarda ben tapat. Se'n prenen unes vint-i-cinc gotes cada dia abans dels àpats.

El nombre d' usos en que l'all dona bons resultats com a remei seria inacabable, però a grans trets serien les següents: Contra tota mena d'infeccions, perquè és antibiòtic i antisèptic general, per a problemes digestius, com a diarrees, estrenyiment, digestions lentes, Actua millorant la flora intestinal, Ataca els cucs de l'intestí tan dels infants com dels adults i en la diabetis regula la glucosa de la sang.

     En els problemes circulatoris, tan freqüents avui, com l'arteriosclerosi la hipertensió, l'excés de colesterol, etcètera, i  malalties respiratòries causades pel tabac o la contaminació, l'all actua combatent-los molt eficaçment. 

Vi de enciam bord (LACTUCA  VIROSA):

En mig litre de vi, feu-hi bullir durant quinze minuts cent grams de la planta tendre, hi afegiu 200 grams de sucre i ja el podeu colar . Cal prendre'l calent, s'ha de tenir en compte que també calma el desig de sexe. 

Cap comentari:

Publica un comentari

Estarem molt contents de llegir el vostre comentari!